LOCUL DE DESFĂŞURARE A ZILELOR CARDIOLOGICE  “Prof. Dr. George I.M. Georgescu”

Hotelul Unirea Iaşi, Sălile Cuza şi Mezanin. Expoziţia medicală va avea loc ȋn holul recepţiei hotelului.

ORGANIZATORI:

  • Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Iași
  • Societatea Română de Cardiologie
  • Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” Iaşi
  • Colegiul Medicilor Iaşi
  • Elite Cardio Club – Asociaţie Medicală

MANIFESTĂRI ŞTIINŢIFICE CREDITATE CU PUNCTE EMC ȊN CADRUL ZILELOR CARDIOLOGICE “Prof. Dr. George I.M.
Georgescu”

Conferinţa ZILELE CARDIOLOGICE “Prof. Dr. George I.M. Georgescu” – 18 puncte EMC

Cursul Preconferinţă SARCINA ȘI BOLILE CARDIOVASCULARE – 6 puncte EMC

Cursul Preconferinţă ARITMII ȘI DISPOZITIVE PENTRU MEDICUL CLINICIAN – 6 puncte EMC

Cursul BOLILE CARDIOVASCULARE GENETICE – 3 puncte EMC

SECRETARIATUL ZILELOR CARDIOLOGICE “Prof. Dr. George I.M. Georgescu”

Funcţionează pe toată durata manifestării şi este ȋmpărţit ȋn două zone marcate corespunzător:

·         Zona participanţilor validaţi (cu mail de validare primit), de unde participanţii cu ȋnscrierea validată prin plată până la data de 20 octombrie 2019 vor putea ridica pachetul de Conferinţă (ecuson, mapă de conferinţă, vouchere de masă);

·         Zona participanţilor ȋnscrişi după data de 20 octombrie 2019 sau pe loc, unde materialele de Conferinţă vor fi primite ȋn limita disponibilului.

Programul Secretariatului se deschide cu o ora ȋnainte de ȋnceperea lucrărilor, ȋn fiecare zi, şi se ȋnchide cu jumătate de oră după finalizarea lucrărilor, ȋn fiecare zi. Deschiderea sesiunii de validare a participărilor şi preluarea solicitărilor de ȋnregistrare pe loc se va face ȋn data de 30 octombrie 2019, orele 12:00 

PREZENTĂRILE ORALE ŞI SUB FORMĂ DE E-POSTERE LA ZILELE CARDIOLOGICE “Prof. Dr. George I.M. Georgescu”

Materialele aferente prezentărilor orale trebuie transmise către masa de suport tehnic din cadrul sălii unde are loc prezentarea cu cel puţin 2 ore ȋnainte de prezentare.

Sesiunile de e-postere se vor desfăşura ȋn zilele de Joi, 31 octombrie 2019, ȋntre orele 12:30 si 14:30 şi Vineri, 01 Noiembrie 2019, ȋntre orele 12:30 si 14:30 ȋn zona Expoziţiei Medicale, pe ecranele special amplasate ȋn acest scop. Stick-urile USB cu e-postere trebuie prezentate la Secretariatul evenimentului până la cel târziu Joi, 31 oct, orele 10:30.

CERTIFICATELE DE ABSOLVIRE ŞI PARTICIPARE LA ZILELE CARDIOLOGICE “Prof. Dr. George I.M.
Georgescu”

Certificatele de absolvire şi participare se vor elibera ȋncepând cu data de 1 noiembrie 2019, orele 15:00, la Secretariatul manifestării pentru participanţii cu ȋnregistrare validată prin plata taxei de participare până la data de 20 octombrie 2019. Pentru participanţii ȋnregistraţi după această dată sau pe loc, certificatele de absolvire şi participare se vor elibera ȋncepând cu data de 7 noiembrie 2019 şi se vor regăsi la sediul SC Focus Event SRL din Iaşi, Calea Chişinăului 27, Clădirea Fibresin, et 2. Transmiterea acestora se va putea face la cerere, ȋn format electronic, pe e-mailul furnizat la ȋnregistrare.

FESTIVITATEA DE DESCHIDERE, COCKTAILUL DE BUN VENIT ŞI CINA FESTIVĂ LA ZILELE CARDIOLOGICE
“Prof. Dr. George I.M. Georgescu”

Festivitatea de Deschidere va avea loc Joi, 31 Octombrie 2019, ȋncepând cu orele 19.30, ȋn Sala Cuza a Hotelului Unirea Iaşi. Aceasta va fi urmată de Cocktailul de Bun Venit ce va avea loc ȋn Restaurantul Unirea.

Cina Festivă va avea loc Vineri, 01 noiembrie 2019, ȋncepând cu orele 19.30, ȋn salonul Gourmet al Complexului Bellaria-Onyx din Iasi, Șoseaua Bucium, Iași 700280. Accesul la Cina Festivă se realizează pe baza invitaţiei şi a plătii taxei de confirmare ȋn valoare de 50 lei, pentru participanţi, respectiv a plătii taxei de ȋnsoţitor de 150 lei, acolo unde este cazul.

MESELE DE PRÂNZ ŞI PAUZELE DE CAFEA LA ZILELE CARDIOLOGICE “Prof. Dr. George I.M. Georgescu”

Mesele de prânz din zilele de 31 oct si 01 nov. 2019 vor avea loc ȋn Restaurantul Unirea din locaţia evenimentului, ȋn intervalele orare menţionate ȋn  programul manifestărilor. Accesul la mesele de prânz este permis pe bază de vouchere eliberate la Secretariatul evenimentului.  Pauzele de cafea pentru lucrările din Sala Cuza vor avea loc ȋn holul Hotelului Unirea, ȋn zona din vecinatătea Restaurantului Unirea. Pentru sesiunile de lucrări care se desfăşoară ȋn Sala Mezanin, pauzele de cafea vor avea loc ȋn holul din imediata vecinătate a acestei săli.

MODIFICĂRI LA ZILELE CARDIOLOGICE “Prof. Dr. George I.M. Georgescu”

Datorită unor circumstanţe neprevăzute sau apărute pe parcurs, operatorul manifestării, SC Focus Event SRL, poate opera modificări ȋn diferitele componente ale evenimentului sau programului acestuia, fără a fi necesară transmiterea unor notificări prealabile.